Welkom in het Strand Fjordhotel.

Het Strand Fjordhotel is een gezellig "boutique" hotel in Ulvik Noorwegen, gelegen op enkele meters van de Hardangerfjord . Ons hotel heeft 50 kamers die elk beschikken over een privé balkon of terras met uitzicht op de Fjord. U voelt zich thuis vanaf het eerste ogenblik.

Het restaurant van het hotel serveert tijdens het zomerseizoen ontbijt, lunch en diner. Waar u ook zit in het restaurant, u heeft een permanent panoramisch uitzicht over de fjord terwijl u van de maaltijd geniet. Het is alsof je naar een levend schilderij kijkt.

 

Het hotel beschikt ook over een groot zonneterras dat zo is gelegen dat het de allerlaatste zonnestraal van de dag in Ulvik vangt. De beste plek in de stad om te genieten van een lokale cider of één van onze vele Belgische bieren.

Geniet van lekker eten, een goede sfeer en persoonlijke aandacht in dit familiehotel.

En nog meer...aan al onze gasten bieden wij een pakket gratis activiteiten aan. Bekijk het tabblad "GRATIS AKTIVITEITENS"

Ulvik is het uitgelezen startpunt voor een langer verblijf. Het is zeer centraal gelegen, met de auto slechts 2 uur van Bergen, 1 uur van Voss, 40 minuten naar Hardanger Vidda, 1 uur naar Troll Tunga en ca 2 uur naar Flåm.

Ulvik is een "Cittaslow" -stad, waar het leven goed is met focus op lokale producten en genieten van de omgeving.

Eén van de dingen waar Ulvik in Noorwegen beroemd om is, zijn de 3 "Cider Farms". Samen produceren ze een breed scala aan appelsap, cider en cognac.

Strand Fjordhotel is part of: 

Contact us:

Tyssevikvegen 31

5730 Ulvik

0047 - 56 52 63 05

We accept:

Follow us on:

  • Facebook Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon